frakt og leveranse

Frakt og Levering

Hvor lang tid tar det før jeg mottar produktet mitt?

Normalt sett vil du motta varen i løpet av 3-5 virkedager. Med virkedager mener vi vanlige arbeidsdager – ikke inkludert helg og helligdager.

I visse, sjeldne, tilfeller kan det ta opptil 7-8 virkedager før du mottar varen – dette er fordi vi samler opp bestillinger / kundeordre og sender dem samlet. Det kan også skyldes stor pågang på det produktet du har kjøpt og at vi venter på en vareleveranse fra vår leverandør (vi vil i slike tilfeller gjøre vårt beste for å holde deg informert angående dette).

– Hvis du har andre spørsmål kan du også kontakte oss her


Relevante Spørsmål:

1. «Kan ikke se å ha mottatt ordrebekreftelse på mail?»

Det vanligste svaret på dette er at den ligger i spam-filteret på e-postkontoen din. I noen sjeldne tilfeller kan det eventuelt forekomme en feil ved den automatiske e-post utsendelsen fra Klarna. I slike tilfeller kan du også selv trykke på “Min Konto” i menyen ovenfor og se ordrebekreftelsen der. Fra din kontos kontrollpanel kan du se dine siste ordre.


2. «Kan ikke se ordrebekreftelse på mail – men har blitt trukket beløpet fra Klarna.»

Vennligst sjekk spamboksen din. Dóg kan det at du har blitt trukket beløpet fra Klarna også anses som en ordrebekreftelse. Vi minner også om at du kan trykke på “Min Konto” i menyen og se detaljene der.


3. «Hva om jeg ikke har mottatt varebestillingen etter forventet leveringstid?»

I visse tilfeller tar det lenger tid enn vanlig å få tilsendt varene – så vi ber om at du gir det noen ekstra dager før du kontakter oss og etterspør disse. Dette kan skyldes feil innad i Posten/Bring, men forekommer sjeldent.


Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å løse slike tilfeller – og vi minner også om at du er direkte beskyttet som kunde gjennom Klarna sin kjøpsbeskyttelse. Dermed er det aldri noen risiko for at du vil tape pengene dine.

Vennlig hilsen, Nicolai – Kundebehandler v/ DinHelsebutikk.no