Om oss

DinHelsebutikk.no er en norsk nettbutikk og bedrift som holder til på Meløy i Nordland. Et område som er kjennetegnet av vakker natur, breer (blant annet Engabreen / Svartisen) og mektige fjell. Vår visjon er å tilby gode og funksjonsforbedrende helseprodukter til hele Norge.

Om DinHelsebutikk.no

Dhbnordichelse AS (org. nr: 925 369 152) holder til på Meløy i Nordland (Vassdal 145, 8170 Engavågen). Vi selger varer og tjenester innen salg av helseartikler, hjelpemidler og treningsutstyr.

VIPPS og KLARNA-godkjent samarbeidspartner

Vi er både VIPPS og KLARNA-godkjent – slik at du som kunde alltid kan kjenne deg helt trygg når du handler hos oss. For å bli godkjent samarbeidspartner med disse aktørene må man oppfylle en rekke krav til sikkerhet og kundeservice. Så hos oss kan du alltid føle deg sikker og ivaretatt. Les mer i vår personvernerklæring om hvordan vi følger gjeldende lovgivning for sikkerhet og personvern.

“- Vår visjon er å bidra til mindre smerter og bedre funksjon i hverdagen”


Om Klarna:

“Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.

Med mer enn 5 000 medarbeidere i hele 22 markeder, er Klarna løsningen for over 147 millioner aktive kunder og 400 000+ bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.”

Kilde: Klarna.no

Medisinsk ansvarsfraskrivelse

“Individers medisinske tilstander og sykdomshistorikk varierer. Bruken av produktene våre er ikke garantert 100 % effektivt for alle. Hvis du har å gjøre med klinisk sykdom eller kronisk smerte, vennligst kontakt legen din for medisinsk rådgivning angående din medisinske tilstand. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg kan du også rådføre deg med din fysioterapeut eller annet offentlig helsepersonell.”