Om oss

Din Helsebutikk er en norsk bedrift med opphav i Meløy. Vår visjon er å tilby gode og funksjonsforbedrende helseprodukter.

Vi er både VIPPS og KLARNA-godkjent – slik at du som kunde alltid kan kjenne deg helt trygg når du handler hos oss. Vi ønsker deg en riktig god handel!

“- Vår visjon er å bidra til mindre smerter og bedre funksjon i hverdagen”


DHBNORDICHELSE AS

Adresse: Vassdal 145, 8170 Engavågen

Organisasjonsnummer: 925 369 152

Om Klarna:

“Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.

Med mer enn 5 000 medarbeidere i hele 22 markeder, er Klarna løsningen for over 147 millioner aktive kunder og 400 000+ bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.”

Kilde: Klarna.no

Medisinsk ansvarsfraskrivelse

“Individers medisinske tilstander og sykdomshistorikk varierer. Bruken av produktene våre er ikke garantert 100 % effektivt for alle. Hvis du har å gjøre med klinisk sykdom eller kronisk smerte, vennligst kontakt legen din for medisinsk rådgivning angående din medisinske tilstand. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg kan du også rådføre deg med din fysioterapeut eller annet offentlig helsepersonell.”